Dé trend van 2011 zijn cupcakes met een mooie toef botercrème. Onze cupcakes worden in wat grotere papieren vormen gebakken, die in alle kleuren te bestellen zijn. Ze zijn royaal van afmeting, en  worden gebakken met ons speciale cakerecept, waardoor ze heerlijk luchtig zijn.

De botercrème is in verschillende smaken te bestellen:

Vanille, eventueel gegarneerd met vers fruit

Advocaat, met advocaat uit eigen keuken

Mokka, met rumbonen en chocolade gedecoreerd

Aardbeien, met verse aardbeien erin en erop

Pinda-chocola, een heerlijke combinatie met snickers-smaak

 

De cupcakes kunnen ook in verschillende smaken gebakken worden. Zo is het mogelijk om chocoladestukjes, rozijnen of bosbessen mee te bakken. Verder zijn er natuurlijk de chocoladecupcakes, de cappucinocupcakes, de cocoscupcakes met lemon curd en meringue erbovenop. U ziet, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

 

U kunt natuurlijk bovenop de toef botercrème nog een figuurtje of bloem van marsepein laten maken. Ook daarin zijn wij u graag van dienst. Voorbeelden hiervan ziet u in de galerie.

 

Een andere variant is de cupcake met marsepein versierd. Daarvoor gebruiken we de standaard cupcake vormpjes, gedecoreerd met marsepeinen bloemen, dieren, of wat u verder maar wilt. Tussen de cake en de marsepein zit een dun laagje botercrème, maar het kan ook met een laagje jam naar keuze.

Heel bijzonder zijn de bloempotjes, die op verschillende manieren te versieren zijn. Zoals u op de foto’s kunt zien, zijn het in feite kleine bloemstukjes van marsepein.