De smaken van onze producten zijn puur. Wij gebruiken geen conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen. Al onze grondstoffen zijn eersteklas. Zo importeren wij de chocola en marsepein voor de versieringen speciaal uit het buitenland.

De taarten die wij maken, worden gemaakt van een basisbiscuitdeeg. Dit is een luchtig gebak zonder boter. Dit biscuitgebak is leverbaar in de smaken vanille en chocola. Het is ook mogelijk om een ‘natte’ chocoladetaart te bestellen, de zgn. chocolate mudcake. De taart kan naast marsepein ook gedecoreerd worden met ganache, een mengsel van chocola en room. Dit voor de echte chocoladefans.

De taart wordt standaard gevuld met botercrème en aardbeienjam. Dit zorgt voor een mooi, stevig resultaat, omdat de marsepein die eroverheen gaat vrij zwaar is. U kunt natuurlijk ook kiezen voor slagroom, maar dan wordt ook altijd botercrème verwerkt voor de stevigheid.

 

Vullingen zijn er in alle soorten en maten. Tegen een meerprijs van 2,50 per taart kunt u kiezen uit de volgende vullingen:

¨ Aardbeienbotercrème: met verse aardbeien bereid

¨ Banketbakkersroom, heerlijk romig naar eigen recept

¨ Bastognebotercrème, met kruimels bastognekoek

¨ Chocolademousse, smelt op je tong

¨ Lemon curd. Ook volgens eigen recept, in combinatie met cocosbotercrème

¨ Monchou, heerlijk fris in combinatie met kersenjam

¨ Likeurbotercrème, met een likeur naar keuze, zoals Baileys, Amaretto of Coebergh